Otka4alki
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Otka4alki

В клуба на откачалките влезе ти, ако ти стиска - продължи

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Пуерто Пернико

Go down 
АвторСъобщение
^^PoLko^^
lonely
lonely
^^PoLko^^

Female
Брой мнения : 292
Местожителство : Скайп :Р
Registration date : 02.09.2008

Пуерто Пернико Empty
ПисанеЗаглавие: Пуерто Пернико   Пуерто Пернико EmptyПет Сеп 12, 2008 1:13 pm

Действието се развива в Бангладеш, в града Пуерто Пернико. Там се изкарват с производство на фуражи и пшеница.

Главната героиня се нарича... Патралика Чудхуро, а нейната истинска любов Мигел Шилятидя Дас. Пред тяхната любов се разкриват само простотии и така.
Направо към героите:
Патралика Чудхуру - Пати
Мигел Шиляидя Дас - Мичо Very Happy
Педро Субрат Чудхуру - Педро или Суби, баща на Патралика
Гуендолин Онима Мохамед - годеницата на Мичо. На галено - Гути. Тя се прави на бременна, за да го задържи до нея.
Прамуд Харан Мохамед - брат на Гути, който е просто влюбен в Пати и иска да спаси брака на сестра си и да вземе всичките семейни пари. Викат си му Прамуд.
Чита Мия - Тя е гаджето на Прамуд и работи като актриса в XXX филми под псевдонима Анхелика. Тя мрази Пати, защото си мисли, че тя е омаяла Прамуд и иска да я убие. Затова се прави на бременна и изнудва Прамуд.
Нараян Кхан - най-добрият приятел на Прамуд
Кека Чудхуру - скандалната щерка на Педро Суби, сестра на Пати, която Прамуд опитва да омъжи за най-добрия му приятел Нараян, който изнасилва Кека и й прави близнаци, но Кека се опитва да абортира безуспешно, защото убива лекарката си, за което Прамуд разбира и изнудва Кека. Ето защо Кека ще се омъжи за Нараян и всяка вечер ще се бият с вази в главите.
Пурна Чудхуру- майката на Пати, Кека и Нийл, зарязва Педро Суби и се връща преди смъртта му за наследството. После заедно с Прамуд прави тайни сделки с бразилеца Карлос Моререйра за трафик на оръжия.
Ашока Патуару - сексапилната полицайка, която разследва Пурна и Прамуд, без да подозира, че Карлос - нейният съпруг, когото мисли за мъртъв е жив и е съучастник в трафика на оръжия.
Ахендранат Миа - приятеля на Мичо, който помага на него и на жената, в която е влюбен - Ашока в разследването. На галено - Алехандро.
Върнете се в началото Go down
^^PoLko^^
lonely
lonely
^^PoLko^^

Female
Брой мнения : 292
Местожителство : Скайп :Р
Registration date : 02.09.2008

Пуерто Пернико Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Пуерто Пернико   Пуерто Пернико EmptyПет Сеп 12, 2008 1:25 pm

Беше 12 часа на обяд. В Пуерто Пернико всички бяха обедна почивка и глъчката от ресторантите и местата за бързо хранене все повече се усилваше. Всички ядяха спокойно, без да подозират какво ще се случи.
Изведнъж тътен разцепи въздуха и последва мощна експлозия. Беше взривена нечия много скъпа кола - Москвич Laughing .
-WTF? - извика мъж с къса черна коса, високи и ясно очертани скули и злобни кафяви очи. -Това е моята кола?! Аз съм Прамуд Харан Мохамед. Кой си позволява това?
-Миличък, успокой се. Ти имаш достатъчно пари да си купиш нова. - кокетно се усмихна Чита.
-Млъквай, ма кучко. - и Прамуд зашлеви Чита с една мощна плесница. - Да не съм те чул да разправяш наляво и надясно за моя... бизнес.
Чита присви усни и хвърли бесен поглед към земята.
В това време, в сламеното имение на Чудхуру в кабинета на Педро Суби ставаше скандал. Бащата се караше на Кека, която пак беше се появила в Пуертопернишката преса.
-Ти си долно чудовище, Кека, как можа да направиш това!
-Дай, ми кинтите старче и ще замина за Литва. Няма да ме видиш повече - отвърна Кека, русокоса и побръкана наследница на завидното богатство на Чудхуру.
-Ти... Ще ме убиеш!!!!! - каза Педро Суби и падна на земята.
-Татю, татю, какво ти е?! Бързо, Сулма, извикай линейка. Патииии, Пати, къде си, Патиии?
Изведнъж в стаята се появи една жена с форми на фолкпевица, но красива Very Happy
-Какво си сторила, Кека, ти го уби! О, татко! - заплака Пати и прегърна баща си.
Върнете се в началото Go down

Пуерто Пернико
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Otka4alki :: Из лудницата :: Роуплей-
Идете на: